BRENDA  XÓCHITL TORRES
Psicóloga General Sanitaria y Psicoterapeuta Col. No. 19644

Benvinguts a la meva web!


  • 20
  • 14
  • 19
  • IMG_8507


Sempre he pensat que les persones som éssers únics, amb un recorregut vital particular i una capacitat de resiliència que ens impulsa cap a la vida.

Intento comprendre la realitat de l'ésser complex que podem arribar a ser. Amb paciència acompanyo processos que poden ser subtils i intensos a la vegada.

És fonamental la confianca en el procés terapèutic i en el pacient per assolir un equilibri en la persona per tal de recuperar la seva capacitat d'estar a la vida amb plaer i autenticitat. Tot això sense oblidar-nos de la nostra essència també matisada per moments de foscor i de llum que formen part de la naturalesa humana.

La base de l meva terapèutica és la psicoteràpia corporal reichiana, provinent del psicoanàlisi i el treball corporal desenvolupat per Wilhelm Reich, així com la sistemàtica de Federico Navarro i Xavier Serrano  de la S.E.Or.

Per a mi, ha estat fonamental haver portat a terme el meu procés de psicoteràpia profunda (Vegetoterapia Caracteroanalìtica) al llarg dels darrers 11 anys i que ha estat un aprenentatge que m'ha permès conèixer els meus límits i les meves limitacions.

Em considero una amant de la vida i la llibertat. Gaudeixo plenament de la meva feina i aprenc dels meus pacients.

Des de que era una nena vaig sentir que la  escolta era la meva vocació; una escolta que moltes vegades es percep des del subtil silenci fins a la vibració de la nostra essència més autèntica amb l'altre, el que jo tinc com un dels meus bens més preuats.

Puc atendre't en anglès, castellà, català,  i italià.